Om oss

Marit har 20 års arbeidserfaring fra norsk næringsliv bla. fra Handelshøyskolen BI som konsulent, veileder og leder. Hun har lang erfaring i veileding av studenter med studievalg og planlegging av studiehverdagen.

IMG_1658

Hun har siden 2007 vært selvstendig næringsdrivende og arbeidet innen områdene coaching, prosessveileding, organisasjonsutvikling og mental trening.

Marit har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI, Diplomøkonom med spesialisering i Markedsføring og IT ledelse. I tillegg har hun toårig utdanning innen Gestaltorientert Coaching, ettårig utdanning organisasjonsutvikling, grupper og Team samt toårig veilederutdanningen innen Organisasjon fra Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt (NGI) i Oslo.

Marit er styremedlem og medlem i Foreningen GPO (Gestalt praktiserende i organisasjoner) og er underlagt foreningens etiske retningslinjer.

Marit er opptatt av fysisk aktivitet og har vært aktiv og trener i Alpint. Hun er blitt nysgjerrig og interessert i den mentale siden ved idretten. Å utvikle og å trene på mentale ferdigheter kan være med på å bringe utøvere videre og oppnå nyeresultater i sin idrett.

Hun har tro på at synergien fra mental trening kan benyttes i arbeidet med mennesker i mange bransjer i arbeidslivet.